22.05.2021 г., 20:17 ч.

Ти си 

  Поезия » Любовна
229 0 0

Ти си моята любов,

и без теб аз не мога, 

ти си.ах, ти си ми и зов 

любов си ми, която никога не стига.

 

Понякога се чудя що да сторя,

в щастливи мигове се вплитаме 

аз и ти, със теб не споря 

и на тихо кътче двамата отлитаме.

 

 

 

 

 

 

© Emil Karamitev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??