25 авг. 2021 г., 18:23

Ти си 

  Поэзия
178 0 1

Ти си

 

Ти не си тишина - Ти си Музика

Ти не си чалга - ти си Джаз

Ти не си просто мелодия - ти си пламенна Китара
Ти не си дума - Ти си Поема
Ти не си внушение  - Ти си Вдъхновение
Ти не си пламък - А Пожар
Ти не си просто лице  - Ти си огнени Очи
Ти не си просто чувство - Ти си Изкуство

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??