30 дек. 2021 г., 07:37

Ти си... 

  Поэзия
691 1 4

Ти си пъпка цвете, 
            нератворило листа!
Ти си огън лете,
            подпалваща искра!

 

Ти си райско птиче,
            с прикършено крило!
Ти си малко листче, 
            белеещо сред сиво! 

 

Ти си ангел земен,
            подмамващ дявол!
Ти си шепот нежен,
            заключващ в затвор!

 

Ти си моята мечта, 
            сънувана нощес! 
Ти си тук в есента
            спасяваща злочест! 

 

© Кремена Арменчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??