16 мар. 2010 г., 21:35

Ти си... 

  Поэзия
681 1 3

Ти си...

Ти си толкова далече,

а аз така те обичам.

Ти си моята мечта,

а аз – твоята играчка.

Ти си усмивката, която краси лицето ми.

Ти си онова, което искам,

а аз – онова, което ти е безразлично.

Ти си момчето, което

държи в ръцете си моето сърце.

Момчето, което обичам тъй искрено,

момчето, което никога няма да бъде мое.

© Гергана Желязкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??