... въздуха в гърдите ми
и най-дълбоките ми рани,
блясъка игрив в очите,
и сънищата. Изтерзани.
Кървящата ми болка ти си
и нежното ми изцерение,
емотиконка "усмихни се"
зад думите ми. Изкупление.
И отговор си на въпроса
защо звездите не умират
и как небето тъмнокосо
в две шепи ги побира.
Началото си ми. И краят!
И котва си ми, и платна,
арена с лъвове и тиха стая,
усмивка си ми и сълза.
Мъдростта си ми на дните
и страстните ми нощи,
валсът нежен на мечтите.
Бъдещето си и нещо още...
Епичната ми сила - ти си,
и ахилесовата ми пета.
Със накити не се окичвам,
съкровището ми е Любовта!
© Таня Донова Все права защищены