4 февр. 2009 г., 08:55

Ти си 

  Поэзия » Любовная
1294 1 18

Мое свършено лято.
Мое есенно цвете.
Моя възраст, когато
не гориш, а пък светиш.

Мое делнично чудо,
мой убиецо хрисим.
Не поглеждай за друга!
Ти си, миличка, ти си.

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??