4.02.2009 г., 8:55 ч.

Ти си 

  Поезия » Любовна
1290 1 18

Мое свършено лято.
Мое есенно цвете.
Моя възраст, когато
не гориш, а пък светиш.

Мое делнично чудо,
мой убиецо хрисим.
Не поглеждай за друга!
Ти си, миличка, ти си.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??