25 апр. 2010 г., 19:35

Ти Си 

  Поэзия » Другая
539 0 0

Ти Си безценен камък

В короната на Отца

Ти Си светла звезда

Пръскаща светлина

 

Утринна зора Си

Роза Сараонска

Крем долински

Божи Син Си Ти

 

Утринна звезда Си

Пръскаш светлина

Осветяваш най–тъмните

Места в човешката душа

 

Роза Сараонска Си

Пръскаш аромат

Ухаеш на живот

Това Си Ти Иисус

 

Крем долински Си

Наслада и украса

За всяка жадна душа

Търсеща мир свобода

 

Ти Си живота

За гладния храна

За лутащия се следа

За каещия се прошка

 

Ти Си вярна посока

Утвърдена посока

Изворна вода

Която насища душа

 

Ти Си който

Ни поучава наставлява

Прощава утвърждава

Жителство ни дава

За небесната страна

 

Ти Си Алфа и Омега

Пътеводна звезда

Утвърдена следа

Бога Иисуса Христа

 

 

© Доми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??