23 февр. 2014 г., 00:25

Ти си чужд 

  Поэзия » Любовная
430 0 3

Как да те видя сега като нямам очи,
да се взирам след теб ослепях.
Как да плача сега като нямам сълзи,
вместо теб с тях измих твоя грях.

Как да кажа “Обичам” като нямам уста,
да те викам останах без глас.
Как да страдам за теб като нямам душа,
ти си тръгна тогава – не аз.

Как да вярвам сега като нямам сърце,
да страда по теб то умря
и за ласка последна нямам ръце...
Ти си чужд... Напусни моя свят!

© Биляна Битолска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??