5 мая 2019 г., 14:19

Ти си го пожела 

  Поэзия » Другая
631 0 0

Тежък камък душата ми затиска

Ти си отрова, която ме разяжда

Но независимо колко ми се иска

Предателските ти ръце не хващам

 

Когато в черните си сълзи се давя

За проклетото ти сърце се сещам

Избягвайки теб, смъртта си бавя

И те мразя, защото любов усещам

 

Признавам. Да, ти наистина обичаш...

Да стреляш в моите рани, да плюеш

в лицето ми, мозъка ми да разсичаш...

Не ти харесва истината, но ще я чуеш

 

Изсмука кръвта ми, желанието за живот 

Оцеляваше, заради обичта ми и пируваше

Бях неизчерпваем извор, а остана робот 

Че все с мен ще се храниш, ти се струваше 

 

Нито вода, нито храна, лекарство или чудо 

Ще те спаси от бедствието да ме загубиш 

Въздухът ти привършва, а и всичко друго 

В краката ми падаш, главата ще си счупиш 

 

Гладен за ласките ми, жаден за онези грижи

Долу ще се влачиш, безпомощен, прикован 

По-добре острия си език изкарай и ближи 

Ще ми плащаш, докато не те видя разкатан

 

 

© Лора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??