24 окт. 2009 г., 20:12

Ти си жената 

  Поэзия » Любовная
551 0 1

Ти си жената, с която искам да живея.                                                                                     Жената, с която да се смея.                                                                                                         Върху гърдите ти положил морно своята глава.                                                                   Сгушен в ръцете ти на топло.                                                                                                    Спокойно да заспя.

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??