24.10.2009 г., 20:12 ч.

Ти си жената 

  Поезия » Любовна
548 0 1

Ти си жената, с която искам да живея.                                                                                     Жената, с която да се смея.                                                                                                         Върху гърдите ти положил морно своята глава.                                                                   Сгушен в ръцете ти на топло.                                                                                                    Спокойно да заспя.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??