Като бисер от вечност,
като капка море,
като облак от нежност
ти си в мойто сърце.
И изпълваш го цяло
със мечти и копнеж,
ти си щастие в бяло,
аз в ръката ти свещ...
Ти ме гасиш и палиш
и даряваш с крила,
и не знам как го правиш,
но със тебе летя...
Ти си облак от нежност,
сбаднал се идеал
и за теб цяла вечност,
цял живот... съм мечтал...
28.03.2015.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены