16.08.2015 г., 22:42 ч.

Ти си облак от нежност 

  Поезия » Любовна
597 0 10

Като бисер от вечност,

като капка море,

като облак от нежност

ти си в мойто сърце.

 

И изпълваш го цяло

със мечти и копнеж,

ти си щастие в бяло,

аз в ръката ти свещ...

 

Ти ме гасиш и палиш

и даряваш с крила,

и не знам как го правиш,

но със тебе летя...

 

Ти си облак от нежност,

сбаднал се идеал

и за теб цяла вечност,

цял живот... съм мечтал...

 

28.03.2015.

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??