20 апр. 2016 г., 20:39

Ти си сърцето ми... 

  Поэзия » Любовная
623 0 4

 

Ти си сърцето ми...



Ти си първата ми мисъл
за първи път изпитвани чувства
цялото ми щастие и смисъл
дошлите в мен, безценни богатства...

Ти си моята нежност и страст,
отдадеността, споделена в живота,
тази която събужда ме при болест-
с песни- и открива в мен дълбочината...

Ти си човекът, който само с дума
или дело- целия ме контролира!
този, който само с поглед в ума ми
прониква и изпитва съществуването ми...

Ти си приятелят, който с борба ще отведа
във вечността- любовта безпределна,
очакването, търпението, безусловието,
времето, пространството, моето всичко...!
 

 

© Николай Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??