ТИ СИ ВЕЧНАТА ЛЮБОВ ВЪВ МЕН
Миг един.
И спомен вечен той остави.
Моята любов
докосна цялостта ми
и порив нежен
в моята безкрайност завладя.
Ти и Аз
в едно завинаги се сляхме,
пред Боговете
ний открихме – какво е мъж – жена.
Сърцата ни,
огряха те простора
и Вселената в блясъка си засия.
Тя дари ни
с тази своя песен
да бъда мъж, а ти да си жена.
Един копнеж
завинаги остави, две сърца в едно ги сля.
Една душа към другата отправи
Вечната любов за всички времена.
........................................
Любя те е малко да ти кажа,
защото ти завинаги живееш в мен.
© Георги Семерджиев Все права защищены