Ти си всичко, което не съм.
Ти си толкова бяла... и топла.
Аз съм жар. И живея на хълм.
Там се любя със мрака. И светя...
Ти си всичко, което не съм.
Ти си толкова бяла... и смела.
Аз съм дъжд. И валя в полусън.
В полукапки се давя. Не смея,
да съм всичко, което си ти.
И да гледам света през ресници.
С полусмях.
С полустраст.
С полудъх.
Да се целувам със полуплесници.
Мене ме обичат призраци.
Живите ги паря. Като миг.
Затова се страхуват от мене.
Пия на екс и любов... и очи.
И после ги оставям ослепели.
Аз съм всичко, което не си.
~Endless~