1 окт. 2007 г., 13:41

Ти си всичко за мен 

  Поэзия
1514 0 0
Ти си въздухът, с който дишам...
Ти си кръвта, която тече във вените ми...
Ти си всяка една клетка от тялото ми...
Ти си земята под краката ми...
Ти си слънцето, което огрява деня ми...
Ти си луната, с която си лягам нощем...
Ти си песента, с която се събуждам сутрин...
Ти си най-красивото и сладко нещо,
което ми се е случвало някога...
Ти си всичко, което ми е необходимо, за да живея...
Моля те, не ме забравяй никога...
Твоя съм завинаги!

© Елена Вълкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??