14 мая 2023 г., 07:19

Ти си загадка 

  Поэзия » Любовная
612 0 2
   Ти си загадка

 

Ти си загадка една,

ти си това, за което мечтая,

ти си красива игра,

в дългата нощ те желая.

 

В нощния час си със мен,

само със теб разговарям,

чакам красивия ден,

в него пак теб си представям.

 

Даже когато вали,

в капките тебе откривам.

Всичките твои следи

в морето от думи намирам.

 

Даже когато греша,

искам да бъда със тебе,

в облака пари сълза,

обич дарява от мене.

 

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??