Ти си загадка една,
ти си това, за което мечтая,
ти си красива игра,
в дългата нощ те желая.
В нощния час си със мен,
само със теб разговарям,
чакам красивия ден,
в него пак теб си представям.
Даже когато вали,
в капките тебе откривам.
Всичките твои следи
в морето от думи намирам.
Даже когато греша,
искам да бъда със тебе,
в облака пари сълза,
обич дарява от мене.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados