17 июл. 2008 г., 11:29

Ти сигурно се молиш 

  Поэзия
498 0 9

Ти сигурно се молиш в тъмнината,

когато е далеч от теб съня,

очаквайки, че Господ ще ти прати

усещане за обич и дъга...

И всичките молитви ще се сбъднат

в нюанси от желани цветове,

че в истина от рози ще осъмнеш

с усмивка на обичано дете...;

че слънцето ще очертава тихо

пътеката ти и ще изсуши

петната влага, откъдето минеш,

за да разцъфнат вяра и мечти...

 

Ти сигурно се молиш още нощем

и Бог изтрива твоите сълзи...

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??