23 мар. 2011 г., 21:30

Ти сложи края 

  Поэзия » Любовная
707 2 5

Ти сам затръшна вратата пред  мен.

Пропъди ме навън да зъзна.

Сега си бесен и самотен, наранен.

Обратно се надяваш да се върна.

 

Не искаш с друг да ме делиш.

Но нямаш право да ме съдиш.

Бях само твоя, но уви,

сам пожела да ме изгубиш.

 

Не ме моли да ти простя

за жлъчните, жестоки думи!

Ти сам погуби любовта

и сложи края помежду ни.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??