15 нояб. 2022 г., 14:40

Ти в съня ми... 

  Поэзия » Любовная
731 1 4

Ти идваш в съня ми с развети коси.

Там плахо стъпваш, нежно ме докосваш.

Усещам дъха ти, затварям очи

и виждам те – красива, омагьосваща...

 

Потръпвам аз, потръпваш ти.

Усещам голото ти тяло как ме пали.

Искам двамата с теб в този прелестен миг

да се слеем, да бъдем едно цяло...

 

И наш е светът в тази приказна нощ.

Сега съм твой и само моя – ти.

Докосвам те и милвам те – Разкош!

Един на друг сега принадлежим.

 

Но щом зората пукне в светлина,

тъй както си дошла ти ще си идеш

И следващата нощ ще е така

Да, всяка нощ при мене ти ще идваш

 

Ще бъдеш моята жадувана жена.

Ще идваш, след това ще си отиваш.

Аз вечно ще те чакам тук в съня.

Ще те жадувам сякаш дъжд в пустиня.

© Росица Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??