Ти виждал ли си нетна въшка?
(посветено)
Полазван ли си ти от нетна въшка -
безлична, гладна и смрадлива,
и виждал ли си как се тръшка,
комплексите си да избива?
Под власт на егото си пъшка,
от лудост се самонавива
и ни е женска, ни е мъжка,
зад ника пола си прикрива.
Със други въшки другарува,
еднакво жалки по съдба...
И с тях мъсти и се надува
от нета силна към света...
Ти виждал ли си нетна въшка,
и ако дойде тя?
Без свян и без задръжка
я смачкай без следа...
29.08.2011г.
LIDIS
© Лидия Сиркавара Все права защищены
Радвам се,че ви е харесало!