2 июл. 2011 г., 22:10

Ти знаеш 

  Поэзия
950 0 2

Мисли гонят се. 

Погребани живи.

Дращят с нокти и кръв потича.

Бяха умрели, но никой не знаеше.

А сега отново нагоре дращят.

С болка и мъка ги тъпчем.

Но силата им е непреодолима.

Дързост... Свян няма...

Порочност. Измами. Лъжи.

Започвам наново.

Мисли гонят се. Погребани живи.

За тебе отдавна забравен.

И ти от гроба излезе,

а беше дълбоко заровен.

И в сънищата ми нощем ти идваш.

Уби ме, ти май го забрави.

Преродена сега ти ме искаш.

Да ме имаш.

О, дай ми забрава!

© Десислава Балакчийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??