13 мар. 2010 г., 20:43

Ти знаеш ли? 

  Поэзия » Другая
772 0 7

Ти знаеш ли, че аз познавам
едно момче, което е вълшебник?
И всеки път край него щом минавам,
откъсвам си по цвете и надежда.

Едно момче, което често
ми дава рамото си да поплача.
Аз знам - не му е лесно
на раните ми да е събирача.

Това момче ми знае всички болки
и всичките мечти, неволи и копнежи.
И само той усеща колко
тежат ми страховете. И надеждите.

Ти знаеш ли, че също го познаваш?
И той е този, дето не очакваш.
Едничка тайна само ти издавам -
той казва се Приятел. И те чака.

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??