31 янв. 2013 г., 23:33

Тиха нощ 

  Поэзия » Любовная
592 0 0

Когато нощта се спусне над града,

когато изчезне тъй бленуваната светлина,

ти и аз не ще замлъкнем,

а в нежен романс над тихия град ще се спуснем.

Край тъмнината нашата любов ще възвисим,

на никой и нищо не ще позволим

романса наш да развали,

той вечен е, нали?

© Ани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??