31.01.2013 г., 23:33 ч.

Тиха нощ 

  Поезия » Любовна
662 0 0

Когато нощта се спусне над града,

когато изчезне тъй бленуваната светлина,

ти и аз не ще замлъкнем,

а в нежен романс над тихия град ще се спуснем.

Край тъмнината нашата любов ще възвисим,

на никой и нищо не ще позволим

романса наш да развали,

той вечен е, нали?

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??