Jan 31, 2013, 11:33 PM

Тиха нощ 

  Poetry » Love
588 0 0

Когато нощта се спусне над града,

когато изчезне тъй бленуваната светлина,

ти и аз не ще замлъкнем,

а в нежен романс над тихия град ще се спуснем.

Край тъмнината нашата любов ще възвисим,

на никой и нищо не ще позволим

романса наш да развали,

той вечен е, нали?

© Ани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??