24 сент. 2014 г., 23:43

Тиха раздяла 

  Поэзия » Другая
347 0 0

Недей си отива, почакай. 

Остани още малко поне. 

 

Да поседим в тишината 

и да говорим за времето. 

 

Само за времето... 

 

© Галя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??