Тихи зимни усещания
Зимни усещания рисуват
бели пътеки
в измълчани тишини.
Тихо е това вълшебно
зимно обичане,
тихо като в онзи миг, когато
снегът се топи в очите
и капва мъничка сълза,
сгушила топлина за двама.
© Ванко Николов (Starkmaster° ®vn)′
© Ванко Николов Все права защищены