9 дек. 2007 г., 11:42

Тихичко ме обичаш... 

  Поэзия
903 0 26

Аз не зная какво да ти кажа.

Да блесна с... какво? Не знам.

Нямам вече какво да покажа,

не остана какво да ти дам.

 

Думи, пориви, излияния

все раздавах на кредит,

а най-трудните разстояния

запазих за тебе...

 

И отново без въпроси

ти ми връщаш "онова"  момиче...

И ме прегръщаш. И ме топлиш.

И тихичко ме обичаш...

© Цвети Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??