Аз не зная какво да ти кажа.
Да блесна с... какво? Не знам.
Нямам вече какво да покажа,
не остана какво да ти дам.
Думи, пориви, излияния
все раздавах на кредит,
а най-трудните разстояния
запазих за тебе...
И отново без въпроси
ти ми връщаш "онова" момиче...
И ме прегръщаш. И ме топлиш.
И тихичко ме обичаш...
© Цвети Пеева Всички права запазени