Тихо е в мен
Толкова е тихо...
в мен.
Измислих си
дъжд и късна есен.
Малък огън,
приказка и саксофон.
Тишината пееща
любов в няколко ноти.
Разплакана нощ,
топлина и длани
притихнали ме
в обичане...
Това е. Тихо е.
Тихо е в мен.
© Ванко Николов (Starkmaster ®vn) ′
© Ванко Николов Все права защищены