26 авг. 2017 г., 16:10

Тихо мечтаят 

  Поэзия
277 1 7

Препускайки шеметно, дните,
унесени в приказен бяг,
поспират за миг край вълните
и тихо мечтаят за бряг.

 

Изкъпват се в морската пяна,
заравят във пясък ръце
и вихрено пак продължават
с пречистено, топло сърце...

© Миглена Миткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??