26.08.2017 г., 16:10 ч.

Тихо мечтаят 

  Поезия
278 1 7

Препускайки шеметно, дните,
унесени в приказен бяг,
поспират за миг край вълните
и тихо мечтаят за бряг.

 

Изкъпват се в морската пяна,
заравят във пясък ръце
и вихрено пак продължават
с пречистено, топло сърце...

© Миглена Миткова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??