26 ago 2017, 16:10

Тихо мечтаят 

  Poesía
275 1 7

Препускайки шеметно, дните,
унесени в приказен бяг,
поспират за миг край вълните
и тихо мечтаят за бряг.

 

Изкъпват се в морската пяна,
заравят във пясък ръце
и вихрено пак продължават
с пречистено, топло сърце...

© Миглена Миткова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??