18 июл. 2018 г., 23:30

Тихо мрак нощта повява 

  Поэзия » Любовная
957 4 10

Тихо мрак нощта повява

 

Но къде ли е луната

с лика си да ме озари,

че копнеж тая в душата

утеха тя да ми дари.

 

Тихо мрак нощта повява,

момиче голо съм сега,

късам стръкчета тинтява

желание е, не - тъга...

 

 

 

 

 

 

© Светла Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??