18.07.2018 г., 23:30 ч.

Тихо мрак нощта повява 

  Поезия » Любовна
943 4 10

Тихо мрак нощта повява

 

Но къде ли е луната

с лика си да ме озари,

че копнеж тая в душата

утеха тя да ми дари.

 

Тихо мрак нощта повява,

момиче голо съм сега,

късам стръкчета тинтява

желание е, не - тъга...

 

 

 

 

 

 

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??