7 нояб. 2012 г., 22:59

Тихо стъпва обичта 

  Поэзия » Любовная
623 0 5

Бурна младост - като вихър

неусетно отлетя.

Разясни се небосклонът, стихна

неизплакана тъга. Разцъфтя

в душата болна цветето на любовта.

Разноцветна е дъгата, плахи

са мечтите ми сега.

Но в панелната ми стряха

тихо стъпва обичта.

...

Ех, къде сте луди-млади ветрове,

със жребеца да препусна

в непознати светове.

© Наташа Биразова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??