7.11.2012 г., 22:59 ч.

Тихо стъпва обичта 

  Поезия » Любовна
617 0 5

Бурна младост - като вихър

неусетно отлетя.

Разясни се небосклонът, стихна

неизплакана тъга. Разцъфтя

в душата болна цветето на любовта.

Разноцветна е дъгата, плахи

са мечтите ми сега.

Но в панелната ми стряха

тихо стъпва обичта.

...

Ех, къде сте луди-млади ветрове,

със жребеца да препусна

в непознати светове.

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??