6 авг. 2006 г., 14:58

Тихо в съня ми идваш 

  Поэзия
965 0 7
Тихо в съня ми идваш
Весела Кънчева

Тихо в съня ми идваш.
Мълчаливо ме прегъщаш.
Нежно ме целуваш.
Сълзите ми пресушаваш.
И сърцето ми съживяваш.
А аз пък сияя така -
най-щастлива на света...

09.03.2006г.
София, България
---------------------
В обятията си щом ме вземеш,
и с нежните си устни ме докоснеш,
и тялото си до моето притиснеш -
земята цяла се преобръща сякаш...
Разбираме, и знаем, и го чувстваме -
животът чуден е в тези мигове единствени!!!

19.10.2006г.
София, България

© Весела Кънчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??