Тик - так.
Животът трака по стрелките на часовника.
Оттича се по циферблата безпроблемно.
И смисъла си изписва с цифри.
Тик - так.
Недействителен живото-смъртен път.
От кухото към празното. И обратно.
Като времето.
Тик - так.
Часовникът отвлича миг след миг от вечността.
© Джули Все права защищены