17.11.2007 г., 17:45 ч.

Тик так 

  Поезия » Философска
599 0 4
 

Тик - так.

Животът трака по стрелките на часовника.

Оттича се по циферблата безпроблемно.

И смисъла си изписва с цифри.

 

Тик - так.

Недействителен живото-смъртен път.

От кухото към празното. И обратно.

Като времето.

 

Тик - так.

Часовникът отвлича миг след миг от вечността.

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??