15 авг. 2010 г., 23:43

Тишина 

  Поэзия » Другая
524 0 1

Ах, тази сладка тишина

звучи във моята глава.

Пищи, крещи и не престава,

но без нея какво ми остава.


Без спокойствие, без почивка,

без кратка самота.

Без медитация, 

без да има към душата ми отвод -

не мога така аз да живея,

не и в тоз` живот!


Нека в главата ми зазвучи

този тъй тих грохот.

Крещяща тишина, 

прашинка в пустинята.

 

© Божидар Лазаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??