15.08.2010 г., 23:43 ч.

Тишина 

  Поезия » Друга
523 0 1

Ах, тази сладка тишина

звучи във моята глава.

Пищи, крещи и не престава,

но без нея какво ми остава.


Без спокойствие, без почивка,

без кратка самота.

Без медитация, 

без да има към душата ми отвод -

не мога така аз да живея,

не и в тоз` живот!


Нека в главата ми зазвучи

този тъй тих грохот.

Крещяща тишина, 

прашинка в пустинята.

 

© Божидар Лазаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??