23 нояб. 2008 г., 11:43  

Тишината е бременна 

  Поэзия » Другая
649 0 6

Тишината е бременна
Всеки миг ще се случи.
С мойте голи ръце
акуширам мига.

Тишината простенва
и водите изтичат.
Няма време за помощ.
Ще се случи сама.

Няма време за питане
кой е бащата.
Няма време дори
да се търси екип.

Ще изплаче навън
след минута душата.
Ще се скъса връвта.
Ще се пръсне със взрив.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??