1 окт. 2010 г., 14:09

То 

  Поэзия » Философская
360 0 3

Зарежда ме с нежно разпукване,

не е било пламнал пурпур,

не е било горещо лято,

не е било и тръгващо ято,

а странно усещане нахлуло -

с прохладен дъжд през юли,

със залез в цвят на изгрев,

със знак, че са запяли птици.

Зарежда ме с нежно разпукване,

да знам, че има още случване...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??