Oct 1, 2010, 2:09 PM

То 

  Poetry » Phylosophy
359 0 3

Зарежда ме с нежно разпукване,

не е било пламнал пурпур,

не е било горещо лято,

не е било и тръгващо ято,

а странно усещане нахлуло -

с прохладен дъжд през юли,

със залез в цвят на изгрев,

със знак, че са запяли птици.

Зарежда ме с нежно разпукване,

да знам, че има още случване...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??