5 мар. 2008 г., 15:11

то не е хубост... 

  Поэзия » Любовная
537 0 3

То не е хубост, то не е чудо - добре, че най-после прогледнах,

в теб отдавна влюбен съм лудо, отдавна от теб съм обсебен.

Знам - недостоен съм, самовлюбен и глупав - към теб не намерих подход валиден,

искам само да те целувам сутрин - най-хубавата жена на север от антарктида.

***

... на календара написах с червено - тя обича ме. Мене!

Дъждът отми греховете ми - застанах чист като ангел

и се докоснаха световете ни - най-после, трябваше.

Пак самовлюбен и глупав, тъп, нелеп, нелогичен

посегнах да взема сърцето ти -

не искам "ей, толкова", искам всичко...!

***

... подложи си лицето на вятъра,

добрите момичета в рая отиват,

лошите - те си ходят навсякъде.

© Чичо Стоян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Страхотно сравнение - "най-хубавата жена
    на север от Антарктида", браво!!!
  • Ех, че хубаво! Много ми хареса!
    с обич, Шпагин...лошите си ходят навсякъде...
  • недостоен ли?! ...не си бре! Достоен си, ма си само влюбен, глупостта по презумция върви с влюбването!
    Поздрав, уважаеми Шпагин!
Предложения
: ??:??